controls_prev
controls_toggle
controls_next
playlist_toggle
Information

PUBLIC METHODS



X

Birla epoxy office
Location – Andheri , Mumbai
Completion - 2015

Located in Mumbai’s busy Suburb Andheri, this office designed for Aditya Birla Group’s Epoxy Division, represents Business’s core Values and products Well. Clean architectural lines create a sense of large scale proportion Throughout the office, efficient planning ensures spaces are light-filled and well-proportioned, An anchoring monochromatic and neutral palette. The form which takes precedence in design philosophy is a hexagon which correlates to structures of chemical composition. All other design form massing is functional. Dominant usage of white colour makes the space look pleasant and much bigger.
jQuery(".dropdown").hover(function() { jQuery(".dropdown-menu").show(200); },function() { jQuery(".dropdown-menu").hide(200); })